Charlotte RaceFest puolimaraton & 10K

Sunnuntai 27.kesäkuuta 2021 • Charlotte, NC • Kurssikartta

Huom: tarjolla on virtuaalinen optio tätä tapahtumaa varten ajetaan milloin tahansa 1. Kesäkuuta-17. kesäkuuta. Ilmoittautumistiedot ovat alla.

yli 2 000 juoksijaa ylittää maaliviivan joka vuosi Charlotte RaceFest-kilpailussa, jonka puolimaratonirata vie juoksijat ulko-ja takalenkkireitille keskustan eteläpuolisten kaupunginosien läpi lähellä Myersin puistoa täällä ”Queen Cityssä.”

kisa vie juoksijat kumpuilevien mäkien täyttämälle radalle, joka alkaa ja päättyy Charlotten southparkin shopping and entertainment Districtissä, Barclay Downs Drivella. Sieltä osallistujat seuraavat Barclay Downsia pohjoiseen, kunnes kohtaavat runnymeade Lanen, josta he kääntyvät vasemmalle ja suuntaavat Myers Park Country Clubin eteläreunaa pitkin matkalla kohti risteystä Highway 16: n kanssa, joka tunnetaan myös nimellä Providence Road.

tässä seuraavassa osuudessa on sen pisin suora osuus, joka jatkuu lähes seuraavat neljä mailia Providence Roadia pitkin, kunnes kohtaa Old Providence Roadin.

juoksijat seuraavat mutkaa tätä, kisan eteläisintä kohtaa, ja alkavat sitten suunnata jälleen pohjoiseen Sharon View ’ ta ja myöhemmin Valencia Terracea pitkin. Ajettuamme vielä muutaman kierroksen tämän kaupunginosan läpi, kilpailun loppusuora vie juoksijat Ferncliff Roadia pitkin kohti Southparkin ostoskeskuksen maaliviivaa.

kilpailun alku-ja maalisuoralla sijaitsevan ostoskeskuksen lisäksi suuressa osassa rataa on puiden reunustamia teitä ja moottoriteitä, joista osassa on Charlotten tuntemat kukkulat, ja jotka kaikki avautuvat päällystettyjä pintoja pitkin.

radan varrella olevat vihreät puistomaat antavat juoksijoille myös selkeän kuvan kilpailun edunsaajan Partners for Parks Foundationin tehtävästä, joka pyrkii edistämään tietoisuutta ja suojelemaan, ylläpitämään ja laajentamaan kaupunkipuistoja koko Mecklenburgin piirikunnan alueella, jossa Charlotte sijaitsee.

Kisasää & ilmasto

lähellä osavaltion keskustaa, aivan sen etelärajan yläpuolella Etelä-Carolinan kanssa sijaitseva Charlotten kaupunki kokee tyypillisesti alkukesästä lämmintä ja usein kuumaa säätä sekä Kohtalaista sadetta ympäri vuoden.

kisapäivänä (27.kesäkuuta) keskimääräinen alin on 69ºf ja keskimääräinen korkea 86ºF.

menneet tulokset

• 2020 Charlotte RaceFest puolimaratonin tulokset (virtuaalinen)