Kevin Harvick kaappaa NASCAR-kisan Michiganissa

se oli Harvickin uran neljäs voitto Michiganissa, jonne hän saapui samalla autolla, joka oli voittanut Brickyard 400: n Indianapolis Motor Speedwaylla ja pyyhkäisi lauantain kilpailun kaikki kolme erikoiskoetta.

Mainos

”uskon, että itseluottamus on korkealla, kun tulemme Michiganiin, joka tapauksessa, se on ollut hyvä rata meille”, sanoi Harvick, joka johti kisaa korkeat 92 kierrosta. ”Vain todella, todella nopea kilpa-auto tänään. ”

kun 200 kierroksen kisaa on jäljellä neljä kierrosta, Austin Dillon pohjusti jatkopaikan, kun hän toi päivän yhdeksännen varoituksen ajettuaan sivuttain tullessaan ulos mutkasta 4, otti yhteyttä Christopher Belliin ja törmäsi Ryan Newmanin autoon.

NASCAR julkisti ”choose rule” – sääntönsä uudelleenkäynnistysmenettelyssä kaikissa kansallisissa sarjoissa paitsi maantieajoissa ja superspeedwayillä järjestetyissä kilpailuissa. Kun kuljettajat lähestyvät määrättyä paikkaa, heidän on sitouduttava sisä-tai ulkokaistalle uudelleenkäynnistystä varten.

johtopaikan hakiessa viimeistä starttia varten Chase Elliott, jolla oli mahdollisuus aloittaa eturivistä Harvickin rinnalla, päätti ottaa high line-ja No. 3-paikan heti Harvickin takana.

Keselowski, joka voitti viime sunnuntain kilpailun New Hampshire Motor Speedwaylla, hyödynsi vapaan siirtymän eturiviin ja painosti Harvickia heti startissa. Toista peräkkäistä voittoaan ja kauden neljättä kokonaisvoittoaan tavoitteleva Keselowski ei kuitenkaan pystynyt ajamaan harvickin ohi vihreävalkoisessa maalissa.

”i kinda showed my hand early when I passed the 9”, Harvick sanoi. ”Oli paljon uudelleenkäynnistyksiä, mutta tarvitset hyvän työntäjän, ja 9 oli yhtä hyvä työntäjä. Halusin vain estää häntä menemästä ohitsemme.”

ennen kilpailua NASCAR telakoi Newmanin ja Chris Buescherin 20 pistettä mieheen ja takavarikoi heidän spoilerinsa ennen lauantain kisaa.

NASCAR sanoi kaksikon rikkoneen sääntöä, jonka mukaan spoilereita on käytettävä täsmälleen valmistajan toimittamien ohjeiden mukaan. Kumpikin auto joutui kilpailun alussa peräänajoon.

muita rangaistuksia ovat 20 omistajapisteen menetys ja 25 000 dollarin sakko.

Newman ja Buescher olivat molemmat ilman voittoa tänä vuonna ja 20 parhaan ulkopuolella pisteissä jo ennen näitä rangaistuksia.

. . .

Austin Cindric odotti salamaviiveen läpi ja voitti sitten Road Americassa Elkhart Lakessa, Wisissä., neljännen voittonsa viidessä viimeisessä Xfinity – sarjan kilpailussa.

Cindric johti aikaisin, putosi vauhdista sääviivästyksen jälkeen ja latautui sitten takaisin keulaan noin kaksi kolmasosaa matkasta läpi kisan. Hän pysyi kuudella viimeisellä kierroksella kahden varovaisen lipun kautta edellä ja löi A. J. Allmendingerin 1,318 sekunnilla.