Kevin Harvick fanger NASCAR race på Michigan

det var Harvicks fjerde sejr i sin karriere i Michigan, hvor han ankom med den samme bil, der havde vundet Brickyard 400 på Indianapolis Motorvejsvej og fejede alle tre faser af lørdagens løb.

annonce

“Jeg tror, at tilliden er høj, når vi kommer til Michigan, alligevel, det har været et godt spor for os,” sagde Harvick, der førte en løbshøj 92 omgange. “Bare en rigtig, rigtig hurtig racerbil i dag. “med fire omgange i løbet af 200 omgange satte Austin Dillon scenen for overarbejde, da han bragte dagens niende forsigtighed ud, efter at han kom sidelæns ud af Sving 4, Kom i kontakt med Christopher Bell og kolliderede med Ryan Nymans bil.NASCAR afslørede sin” vælg regel ” i genstartsproceduren for alle nationale serieløb undtagen dem, der blev afholdt på vejkurser og superspeedveje. Når chauffører nærmer sig et bestemt sted, skal de forpligte sig til den indvendige eller udvendige bane til genstart.

da blypakken blev indgivet til den sidste genstart, valgte Chase Elliott, der havde valget om at starte på forreste række sammen med Harvick, at tage high line og No. 3-stedet lige bag Harvick.Keselovski, vinder af sidste søndags løb i Hampshire, udnyttede fripasset til forreste række og pressede straks Harvick ved genstart. Men Keselovski, der ledte efter sin anden sejr i træk og fjerde samlede sejr i sæsonen, var ude af stand til at køre forbi Harvick i den grøn-hvide ternet finish.

annonce

“Jeg viste min hånd tidligt, da jeg passerede 9,” sagde Harvick. “Der var en masse genstarter, men du har brug for en god pusher, og 9 var så god pusher. Jeg havde bare brug for at forhindre ham i at gå forbi os.”

før løbet lagde NASCAR 20 point hver og konfiskerede deres spoilere før lørdagens løb.NASCAR sagde, at de to overtrådte en regel om, at medmindre andet er angivet, skal spoilere bruges nøjagtigt som leveret fra producenten. Hver bil blev sendt bagud i starten af løbet.

andre sanktioner inkluderer et tab på 20 ejerpoint og en bøde på $25.000.Buescher og Buescher var begge uden sejr i år og uden for top 20 i Point allerede før disse straffe.

. . .Austin Cindric ventede gennem en lynforsinkelse og vandt derefter på Road America i Elkhart Lake., for sin fjerde sejr i sine sidste fem løb i serien.

Cindric førte tidligt, faldt af tempoet efter vejrforsinkelsen og ladede derefter tilbage mod fronten omkring to tredjedele af vejen gennem løbet. Han holdt sig foran gennem to forsigtighedsflag i de sidste seks omgange og slog A. J. Allmendinger med 1.318 sekunder.